Police 07 Reloaded

Dr. Faktor 29 év után ismét akcióban.

Kapjátok el Ti is!

A táblajáték az 1985-ben a Novoplast szövetkezet által kiadott Police 07 társasjáték felújított változata.

Röviden a játék céljáról: az Interpol nemzetközi rendőrségtől kapott titkosított üzenet szerint Budapesten bujkál Dr. Faktor, az Európa-szerte körözött műkincsrabló – kézre kerítése a játékban résztvevő nyomozók feladata.

A táblajátékot minimálisan ketten, maximálisan hatan játszhatják. Egyikük Dr. Faktor, aki menekülése során keresztül-kasul járva rejtőzködik, „láthatatlanul”, metrón, taxin, buszon igyekszik kibújni az Őt üldözök gyűrűjéből, csak bizonyos időközönként mutatkozik meg, jóformán egy pillanatra.

A többi játékos a Police 07 nyomozója, akik – szintén metrón, taxin, buszon – állandóan Dr. Faktor nyomában vannak, hogy lefüleljék. Ha az egyik detektívnek sikerül a láthatatlan Dr. Faktorral egy ponton összetalálkoznia, akkor a műkincsrablónak meg kell adnia magát és ezzel a nyomozók nyertek. Ellenben, ha Dr. Faktor észrevétlen marad addig, amíg a detektívek az összes utazási tikettjüket – és velük az összes lépési lehetőségüket – felhasználják, akkor Dr. Faktor nyert.

Megrendelhető webáruházunkban!

 

Police 07 játékmenet dokumentálása számítógéppel

Rögzítse és játssza vissza a játékmenet a weben: könnyű a lépések ellenőrzése, a záróképernyőn pedig a hajtóvadászatot lehet visszajátszani!
A játékért cserébe csupán egy feliratkozást kérünk cserébe, hogy közvetlenül tudjuk tájékoztatni újdonságainkról!

https://retrogames.co.hu/p07

 
 
 

 

 

A Police 07 Reloaded társasjáték játékszabálya

A játékszabály letölthető webáruházunkból!